Pop Culture

«Ήμασταν πολύ μικροί για να καταλάβουμε»: Η σπαρακτική σκηνή από το Τομ & Τζέρι που έγινε viral

Θλίψη προκαλεί μία σκηνή από επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων Toμ & Τζέρι που χρονολογείται στο 1949.

Το ανελέητο κυνηγητό του γάτου Τομ στον ποντικό Τζέρι έχει συντροφεύσει γενιές και γενές παιδιών, με τη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων να αποτελεί μία από τις πιο κλασικές δημιουργίες του 20ού αιώνα.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, ένα κλιπ που χρονολογείται στο μακρινό 1949 έχει πάρει ιδιαίτερη προβολή στα social media και ο λόγος είναι μάλλον θλιβερός.

Πρόκειται για σκηνή από επεισόδιο όπου ο Τομ βλέπει στον ύπνο του ότι έχασε τη ζωή του καταδιώκοντας τον Τζέρι και βρέθηκε στον ουρανό, όπου θα έπαιρνε το τρένο για τον παράδεισο.

Εκεί υπάρχει ένας γάτος που ελέγχει ποιος περνά, με διάφορα αιλουροειδή να κάνουν την εμφάνισή τους έχοντας χάσει τη ζωή τους με μάλλον κωμικό, κατά το τότε σκεπτικό, τρόπο.

Ωστόσο, την εμφάνισή του κάνει κάποια στιγμή ένας βρεγμένος σάκος που χοροπηδά και από μέσα του εμφανίζονται τρία μικρά γατάκια, ξαφνιάζοντας τον εισπράκτορα, που μονολόγησε «τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι».

Τα συμπαθέστατα τετράποδα είχαν πεταχτεί, προφανώς, στο νερό προκειμένου να πνιγούν, με τους χρήστες των ΜΚΔ να παραδέχονται πως όταν είχαν δει το επεισόδιο σαν παιδιά, δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε.

«Ήμασταν πολύ μικροί για να καταλάβουμε» αναφέρει μία από τις πιο διαδεδομένες λεζάντες του κλιπ, που προκαλεί θλίψη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x